10 Ağustos 2011 Çarşamba

Denemeler

Böğürtlenli şarap, uludağ limonata ve Earl Grey güzeldir.
Hepsinin içimi kolay hafif ve "ağzını açıp kaparken dilini
damağına değdirdiğinde çıkarttığın şap şap sesiyle" tad bırakan
cinstendir. Kafe 23 den çıkıp Ev 23 'e gittiğim son günlerde
illuminati hakkında bilgilere adanmışlık ve açlığımızı merak ettiğimiz
yeni bilgiler ile okuya okuya bitirmek yerine daha da merak etmeye
eviriyoruz. Yani olması gerekenler Yavuz Çetin 'in yaklaşan anma günü
ya da oruç tutmadıklarından dolayı dayak yiyen insanlara karşı açılan
savaşı destekleyip desteklememekten daha farklı boyutlarda, si es ay cılık
oynamaya kadar varıyor. Dünya kimin elinde, tarikat dediğimiz
kafamızın alamayyacağı kadar çok detaylı ve nerelerde saklanan bir hede?
aslında bu bize gerçekte 3-4 yaşlarımızda kendi ailelerimizin dahi
bilgi sahibi olmaksızın saf perdelerin arkasından "çatanak" diye
medyayla bir nevi beyin yıkamayla mı aktarılıyor ve daha saatlerce
yazılabilecek cümleler,, tezler,, tez demişken kardeşim mezun oldu!
N.D.Ç sonunda american dream görünümlü Finland Dream'ine kavuştu! Hatta A.D neymiş F. D'ne kavuştu. (Nil loves Fin Dürümü. Evet.) Koltuklarımız ve yerleri yine değişti. Sinan Eczacı oldu. R.S bana alacağı arabanın geri kalan parçalarını da almak üzere adım adım ilerliyor!!
E.A her akşam eyes wide şat ı yeniden yazıyor ve sabaha "demn şit fak , yine herşey aynı" diye uyanıyor. uludağ limonata hala earl grey ve böğürtlenli şarap kadar güzel. A.Ş. Jack ı götürdü. Bosboktan bir Anonim Şirket gibisin A. Ş ! (bosboktan yol tarifi gibi geldi kulağa, burdan dosdoğru aşağı in orada bosboktan bir bostan gerisi Kerim Kerim)
23 bir grup kurdu ve sonra kurmaaya devam etti. Kuruluş aşamasının uzun sürdüğü gruplar vardır bir de kuruluş aşamasının uzun sürdüğü gruplar vardır bu üçüncü aşamaya giriyor. Kuruluş aşamasını aşamadığımızdan kuruluş aşaması uzun süren cinsten anlayacağınız..
Hala fotoğraf çek(e)miyor, resim çiz(e)miyor, kafe adına değişiklik yapmaya kı*ını kaldıramıyor ve saat takamıyorum. Saçımı bile kestiremiyorum. -ememek nasıl bir ebiliyetsizliktir bilemedim ama..
E.B.K ve F.Y.S balhaftasını çıktılar. Tekirdağdalar, F.Y.S demişken aklıma gelen -doğal olarak- yemek ile :) G.P bugün 23 de yapacağını söylediği 2 kırmızı biberi benim geri kalan domates ve yeşil biberleri bizim olan dolmaların detayları adına konuşmalı mıyız konuşmalı mıyız bilemedim..
S. T ve T.Ü evlilğe giden yolda ilk ciddi adımlarını attılar. Çiçekler size >> *çiçek*
Evvvettt diğer xx lere ve xy lere bulaşmadan önce yılın sorusu geliyor Neden 23 ??
Ne bileyim lan? Neden Ayşe? Neden Roka? Neden Çikolata? Bu 3ünün cevabını verin bana, 3ü bir arada benden de size bonusu olsun sorunun cevabıyla..
-Köpeğinin adı ne
-coni
-neden
-uhm..
-?
-şey çünkü,,
-??
-çünkü bana herşşey johnny'i depp'i andırıyor.
Böyle bir cevap bile cevapsızlıktan daha tatmin ediyor ya işte burada sakince eğri ya da doğru oturup, eğri ya da doğru konuşmak gerek. i'm noot alice, you can never be johnny:) so, alice in wonderland 3km 4km 5 km değil :))
**iç parantez smiley (ki bir iç parantez daha sokmadan edemeyeceğim E.A. kardeşime selamlarım olsun, -hacı iyi oku bak diye devam etsem sırıtmayacak yanlız kardeşim ne hacı ne, tamam dağıtmayalım konuyu- smiley i aksansız türkçe okuduğumuzda bir türkü nakaratıymışcasına hatta az sonra halay başı olacamışız biir his vermişti bize; si mi ley si mi ley destaney, kaşına da gözüne de kurbaney,.. gibi-konu değişiyor toparlanın- ) kullanırken yani yazılarda mesajlarda vesairelerde yüzünüzümn ifadesinin çok ciddi olduğu yerlerde dahi uzunca smileyler koymanın, hatta hani onu yüz ifadesine dönüştürdüğümüzde jest mimiklerimizin erken yaşlanmamaıza sebep olacak kadar buruşuk olduğu gerçeğini düşündükçe ama tüm bunların yanı sıra pratikte gayet eğlenen bir adamın yüzünde >> *_* << bir iafede varsa sorgulaması gerekli midir, gerekliyse nedir, kimdir, bihterin suçu nedir,, ** -iç parantes bit- 23 e geleyim; neden lerinden önce neden değillerini söylemem gerek ki: cumhuriyet, jim carrey nin filmi (izlemedim bile hala), erzurum mu erzincan mı (plaka), asal sayı, süper sayı, mükemmel sayı.., en sevdiğim sayı, uğurlu sayım, şans topum, kınalı kuzum, selvi boylum al yazmalım, şimdi ki yaşım, kafeyi açtığım yaşım ve bu köklerde üretilebilecek diğerleri değildir. Love is, it just is.. ve söyleyeceğin hiçbirşey onu değiştiremez, 23 de böyle. 23 is, it just is.. *sigara ara* G.P dan gelen cevapla birlikte yazı kendiliğinden biter vol ll den devam ederiz sonra, dolma yemeye gidiyorum. Cheers, Gün.




23

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder